Lidhje

Murtezaj: Vënia në jetë e planit Ahtisari do të jetë tepër e vështirë

  • Rudina Dervishi

Murtezaj: Vënia në jetë e planit Ahtisari do të jetë tepër e vështirë

Dr. Valon Murtezaj, i cili jep leksione në Shkollën e njohur të Menaxhimit, IESEG në Paris, thotë se vënia në jetë e planit Ahtisari do të jetë tepër e vështirë në kushtet e krijuara. Zoti Murtezaj ndodhet në Uashington me një grup studiuesish nga vende të ndryshme të botës për të diskutuar mbi aspekte që kanë të bëjnë me avancimin e paqes dhe demokracisë. Specialiteti i tij është studimi i konflikteve dhe negocimi ndërkombëtar.

XS
SM
MD
LG