Lidhje

Në Kakavijë shtohen masat për pritjen e emigrantëve


Në Kakavijë shtohen masat për pritjen e emigrantëve

Drejtoria e policisë kufitare të Gjirokastrës ka dyfishuar pikat e shërbimit dhe personelin në pikëkalimet kufitare me Greqinë për të përballuar numrin e shtuar të kthimit të migrantëve shqiptarë për sezonin veror.

Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte në pikën e kalimit në Kakavijë ku bisedoi me drejtorion e policisë së kufrit dhe emigracionit Eduart Caka.

XS
SM
MD
LG