Lidhje

Ndotja e Nënshkodrës nga përmbytjet e fundit


Banorët shprehen të shqetësuar për situatën

Largimi i ujrave nga zonat e përmbytura të Nënshkodrës ka lënë pas ndotjen e sipërfaqeve bujqësore dhe mjedisit. Banorët shprehen të shqetësuar për situatën, ndërsa autoritetet vendore po kërkojnë ndihmën e ekspertëve të mjedisit për të verifikuar në terren llojin e lëndëve që kanë ndotur parcelat dhe bimët bujqësore si dhe shkallën e rrezikshmërisë së tyre.


XS
SM
MD
LG