Lidhje

Festimet e 101 vjetorit të pavarësisë në Shkodër dhe Malësi

  • Pëllumb Sulo

Edhe Shkodra dhe Malësia e Madhe përkujtuan sot 101 vjetorin e Shpalljes së avarësisë. Në veprimtaritë e zhvilluara në nderim të kësaj dite morrën pjesë edhe përfaqësues të shqiptarëve në Mal të Zi. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, përgatiti kronikën.
XS
SM
MD
LG