Lidhje

Media Arkivi

Nisma "Shokë klase përgjithmonë"


Një organizatë e krijuar rishtazi në Nju Jork përpiqet të ndihmojë nxënësit shqiptarë në Ballkan. Nisma e tyre quhet "Shokë klase përgjithmonë" dhe ata përgatiten të shkojnë së shpejti në disa zona të largëta për të ndihmuar. Zëri i Amerikës intervistoi përfaqësuesen e kësaj nisme, Lendita Hoxha.

XS
SM
MD
LG