Lidhje

Nivel i ulët transparence në Komunën e Ulqinit

  • Ali Salaj

Një studim i fundit arrin në përfundimin se vetëqeverisja vendore në Komunën e Ulqinit, me shumicë shqiptare në Mal të Zi, ka një nivel të ulët transparence dhe përgjegjshmërie. Hulumtimi për këtë çështje u prezantua në seminarin “Qasja proaktive në informata në vetëqeverisjen lokale” në Ulqin. Sipas gjetjeve, ka një mungesë të theksuar të qasjes së lirë të informatave, kurse edhe ato pak informata që publikohen nuk janë në gjuhën shqipe.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG