Lidhje

Njësitë vendore në Shqipëri fillojnë miratimin e buxheteve


Njësitë vendore në Shqipëri fillojnë miratimin e buxheteve

Njësitë vendore në Shqipëri kanë nisur aprovimin e buxheteve, një proces që po ngjall mjaft diskutime e debate mes përfaqësuesve të forcave politike. Në Këshillin Bashkiak të Gjirokastrës drejtuesit vendorë kanë pohuar kufizimin e mbështetjes nga buxheti i shtetit dhe rritjen e kostove të mjaft shërbimeve. Por nga ana tjetër përfaqësuesit e djathtë kritikojnë rritjen e taksave që sipas tyre rëndon edhe me shume problemet ekonomike për qytetarët.

XS
SM
MD
LG