Lidhje

Panair i shoqatave joqeveritare


Shoqatat joqeveritare, që veprojnë në mbështetje të fëmijëve dhe të rinjve në Veri të Shqipërisë, organizuan sot në Shkodër një panair, ku promovuan veprimtarinë e tyre dhe evidentuan problematikat, me të cilat përballet kjo kategori e shoqërisë shqiptare, si mosnjohja e të drejtave, varfëria apo diskriminimi. Ndërkohë, shoqatat e kanë përqendruar punën e tyre kryesisht në qytete, pa arritur të shrihen në zonat e largëta malore, ku edhe problematikat janë më shqetësuese.

Shoqatat jo qeveritare në Shqipëri
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:48 0:00

XS
SM
MD
LG