Lidhje

Jeta e banorëve të Visokës mes naftës

  • Raimond Kola

Jeta mes puseve të naftës është e vështirë për banorët e Visokës, një zonë afër qytezës së Ballshit. Shumë familje kanë ndërtuar vitet e fundit në afërsi të puseve dhe ankohen për ndotjen e ajrit dhe të tokave bujqësore. Por shumë brej banorëve, megjithëse janë larguar nga këto zona naftëmbajtëse, kthehen në periudha të veçanta vitit për t'u marrë me prodhime bujqësore.

XS
SM
MD
LG