Lidhje

Media Arkivi

Jeta e banorëve të Visokës mes naftës


Jeta mes puseve të naftës është e vështirë për banorët e Visokës, një zonë afër qytezës së Ballshit. Shumë familje kanë ndërtuar vitet e fundit në afërsi të puseve dhe ankohen për ndotjen e ajrit dhe të tokave bujqësore.

XS
SM
MD
LG