Lidhje

Dhuna ndaj grave

  • Raimond Kola

Organizata e Kombeve të Bashkuara po mbështet një fushatë kundër dhunës ndaj grave në disa bashki të vogla në Jug të Shqipërisë. Në këto zona kjo dukuri ndonëse ka përmasatë konsiderueshme, nuk denoncohet, kryesisht për shkak të pasigurisë ekonomike që kanë gratë dhe vajzat e dhunuara.

XS
SM
MD
LG