Lidhje

Osmani: Në Maqedoni do zbatohet sistemi universal i kujdesit shëndetësor


Osmani: Në Maqedoni do zbatohet sistemi universal i kujdesit shëndetësor

Në Shtetet e Bashkuara ndodhet këto ditë për vizitë Ministri i Shëndetësisë i Maqedonisë, Bujar Osmani. Zoti Osmani ka zhvilluar takime me zyrtarë dhe specialistë të shëndetësisë dhe të sigurimeve shëndetësore në shtetin e Masachusetsit, për të marrë përvojën e këtij shteti në reformat që po merren në përmirësimin e sistemti shëndetësor në Maqedoni. Me zotin Osmani biseduam drejtpërdrejt nga studio jonë e Nju Jorkut.

XS
SM
MD
LG