Lidhje

Pakica greke në Shqipëri, pjesë e koalicioneve të mëdha politike

  • Raimond Kola

Pakica greke në Shqipëri, pjesë e koalicioneve të mëdha politike

Për herë të parë në këto zgjedhje vendore, pakica greke në Shqipëri nuk ka një përfaqësim më vete me subjektet politike. Kantidatët në Gjirokastër, Delvinë dhe Sarandë konkurojnë si pjesë e dy kampeve të mëdha politike, koalicionit Aleanca për Qytetarin dhe Koalicionit Aleanca për të Ardhmen. Vetëm në Bashkinë e Himarës konkurrojnë kantidatë të katër subjekteve politike.

Korespondneti i Zërit të Amerikës, Raimond Kola, përgatiti këtë shënim.

XS
SM
MD
LG