Lidhje

Përmbytje të mëdha në Pakistan


Në të gjithë Pakistanin, më shumë se 200 fshatra janë përmbytur si pasojë e shirave të rrëmbyeshëm.

Në provincën Punjab, shumë shtëpi janë përfshirë nga uji dhe njerëzit janë detyruar të evakuohen, duke lënë pas bagëtitë dhe pasurinë personale.

Sipas zyrtarëve 98 njerëz kanë vdekur këtë muaj nga aksidentet që lidhen me përmbytjet, kryesisht në zonat urbane.

Në disa provinca, rrugët dhe urat janë përfshirë nga vërshimet, duke bllokuar shumë njerëz në zonat fshatare
XS
SM
MD
LG