Lidhje

Panair i përbashkët i komunave shqiptare dhe malazeze


Panair i përbashkët i komunave shqiptare dhe malazeze

Të mbështetur nga një program ndërkufitar i Bashkimit Europian, Komuna e Gurit të Zi dhe ajo e Podgoricës hapën sot në qytetin e Shkodrës Panairin e përbashkët me prodhime të artizanatit. Organizatorët e Panairit u shprehën se, po synojnë që të nxisin bashkëpunimin në fushën e artizanatit dhe turizmit, si mundësi për përmirësimin e situatës ekonomike ne zonën ndërkufitare mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG