Lidhje

Panairi i artizanatit në Shkodër


Nje grup vajzash nga qyteti i Shkodres paraqiten ne panairin e artizanatit nje stende me punimet e tyre artistike, te realizuara me materiale te riciklueshme. Synimi vajzave eshte hapja e nje ndermarrje sociale ne ndihme te grave dhe vajzave qe gjenden ne veshtiresi ekonomike.
XS
SM
MD
LG