Lidhje

Panair bashkëpunimi Mali i Zi-Shqipëri

  • Ali Salaj

Në Podgoricë është hapur panairi i bashkëpunimit ndërkufitar midis Malit të Zi dhe Shqipërisë ku u ekspozuan prodhimet nga zona kufitare të këtyre dy vendeve. Qëllimi i këtij projekti është forcimi i potencialit ekonomik të afaristëve në zonën e Liqenit të Shkodrës dhe Bunës, të cilat do të jenë edhe pjesë e ofertës turistike.

XS
SM
MD
LG