Lidhje

Panairi i Fundvitit në Prishtinë

  • Laonat Shehu

Në Prishtinë për herë të parë po mbahet “Panairi i Fundvitit”, një praktikë e njohur në vendet evropiane. Panairi shihet si përpjekje për të nxitur mbështetjen e bujqësisë, konsumin e prodhimeve vendase dhe përmirësimin e cilësisë së tyre e cila ende nuk përmbush standardet evropiane. Prodhimet bujqësore shihen si një nga rrugët e përmirësimit të gjendjes ekonomike në Kosovë.
XS
SM
MD
LG