Lidhje

Papunësia në Tropojë


Papunësia në Tropojë

Tropoja është rrethi më i largët në zonën Verilindore të Shqipërisë. Megjithë pasuritë e shumta natyrore dhe kulturore, banorët e këtij rrethi vazhdojnë të përballen me një nivel të lartë të papunësisë dhe varfërisë.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte këto ditë në Tropojë, ku përgatiti një cikël me kronika nga jeta në këtë rreth.

Sot po trasmetojmë nje kronikë nga qyteti Bajram Curr e cila ben fjale per problemet me te cilat perballen banoret dhe autoritetet vendore atje.

XS
SM
MD
LG