Lidhje

Papunësia në Vaun e Dejës ndjehet tek bizneset e vogla


Papunësia në Vaun e Dejës ndjehet tek bizneset e vogla

Vau i Dejës është një nga qytetet e vogla, në Veri të Shqipërisë, me nivel të lartë të papunësisë, ku drejtuesit vendorë po mbështesin bizneset e pakta për të zbutur nivelin e papunësisë. Një prej këtyre bizneseve është edhe Kompania “Nord”, e cila vepron në fushën e blegtorisë dhe përpunimit të peshkut për eksport, një projekt ky i përbashkët me Austrinë. Drejtues të kësaj kompanie thonë se biznesi ka nevojë për një klimë më bashkëpunuese në drejtim të dhënies dhe shlyerjes së kredive.


XS
SM
MD
LG