Lidhje

Thellohet papunësia në jug të Shqipërisë


Rënia e aktivitetit tregëtar dhe kufizimi i sektorit të ndërtimit në jug të Shqipërisë kanë thelluar papunësinë sidomos tek gratë dhe të rinjtë.

XS
SM
MD
LG