Lidhje

Parqe të reja natyrore në veri të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Në Veri të Shqipërisë, gjatë këtij viti u krijuan dy parqe natyrore rajonalë: ai i Shkrelit në Malësi të Madhe dhe i Nikaj-Mërturit në rrethin e Tropojës. Këto parqe synojnë mbrojtjen e biodiversitetit të këtyre zonave, të dëmtuara gjatë dekadave të fundit si dhe mbështetjen e banorëve për t’ju afruar tregut me prodhimet e tyre tradicionale.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG