Lidhje

Parqet arkeologjike tërheqin vizitorë në Shqipëri

  • Raimond Kola

Parqet Arkeologjike në Shqipëri po synojnë të tërheqin një numër më të lartë vizitorësh duke shtuar aktivitetet për trashëgiminë kulturore. Në Parkun Arkeologjik të Antigonesë në Gjirokastër synohet të rriten edhe financimet sidomos për gërmimet e reja në disa zona. Këto gërmime do të sillnin zbulimin e monumenteve të reja dhe nxitjen e interesit për turistët.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG