Lidhje

Për Bashkinë e Koplikut garojnë Nazmi Hasani i PS dhe Ramadan Lika i PD


Për Bashkinë e Koplikut garojnë Nazmi Hasani i PS dhe Ramadan Lika i PD

Bashkia e Koplikut është qendra e rrethit të Malësisë së Madhe. Në këtë Bashki, për zgjedhjet vendore të 8 Majit, konkurojnë Nazmi Hasani i Partisë Socialiste dhe Aleancës për të Ardhmen dhe Ramadan Lika i Partisë Demokratike dhe Aleancës për Qytetarin, i cili është edhe kryetari i gjertanishëm i kësaj bashkie. Të dy kandidatët i kanë mbështetur platformat e tyre elektorale kryesisht në përmirësimin e infrastrukturës urbane si dhe në nxitjen e punësimit.

XS
SM
MD
LG