Lidhje

Pasojat e përmbytjeve tek bizneset e vogla

  • Raimond Kola

Përmbytjet vijuan edhe sot të sjellin probleme në Jug të Shqipërisë, veçanërisht në zonat e Fierit dhe të Vlorës për shkak të daljes nga shtrati të Lumit Vjosa. Ndërkohë në Gjirokastër, dhjetëra biznese të vogla që u përmbytën pohojnë se nuk kanë asnjë mbështetje për të rikthyer aktivitetin e tyre.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG