Lidhje

Përmet, reagime të klerikëve


Ata reaguan pas zbatimit të një vendimi gjyqësor për lirimin e Pallatit të Kulturës, që ishte kthyer në një pjesë të tij në kishë orthodokse

Zbatimi i një vendimi gjyqësor për lirimin e Pallatit të Kulturës në Përmet, i cili ishte kthyer në një pjesë të tij në kishë orthodhokse, ka sjellë reagimin e klerikëve dhe besimtarëve në këtë qytet.

Veprimi i agjencisë së përmbarimit është shoqëruar me tensione dhe përplasje fizike mes policisë private, që siguornte zbatimin e vendimit, si dhe klerikëve dhe besimtarëve.

Metropolia e Gjirokastrës reagoi ashpër, përmes një deklarate dhe tha se klerikët fetarë ishin dhunuar.

XS
SM
MD
LG