Lidhje

Turizmi dhe artizanati në Përmet


Ne qytetin e Përmetit, në Jug të Shqipërisë, po nxiten projekte të vogla për punesimin kreysisht në sektorin turistik dhe artizanal. Niveli i varfërisë është rritur në këtë zonë prej mungesës së investimeve gjatë viteve të fundit. Ndërkohë në qytet mbetet ende i pazgjidhur një konflikt mes kishës orthodhokse dhe bashkisë lidhur me pronësinë e godinës së pallatit të kulturës.
XS
SM
MD
LG