Lidhje

Gara për bashkinë e Përmetit

  • Raimond Kola

Bashkia e Përmetit në Jug të Shqipërisë është një njësi e vogël por me probleme të mprehta si papunësia si dhe kërcënimi ndaj pasurive natyrore. Dy kantidatë, ai i koalicionit të majtë Gilberto Jace dhe i koalicionit të djathtë Niko Shupuli shihen si rivalët më të fortë ndërkohë që në garë jane edhe dy kantidatë të tjerë të partive të vogla.

XS
SM
MD
LG