Lidhje

Përmirësimi i rrugëve në Shqipëri përgjatë gazsjellësit TAP

  • Raimond Kola

Në disa zona në Jug dhe Juglindje të Shqipërisë janë në përfundim punimet për përmirësimin e rrugëve përgjatë gazësjellësit TAP. Rreth 200 mijë banorë shihen si përfitues nga infrastruktura për transportimin e pajisjeve të gazsjellësit.

XS
SM
MD
LG