Lidhje

Shkodër: Fotoekspozitë për vlerat kulturore

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, shumë prej qyteteve të vjetra po zgjerohen me shpejtësi, duke shkatërruar vlerat e arkitekturës tradicionale.

Përmes një fotoekspozite, Rozafa Shpuza po synon të tërheqë vëmendjen e qytetarëve dhe stukturave përgjegjëse mbi nevojën e ruajtjes së vlerave të traditës në një qytet si ai i Shkodrës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG