Lidhje

Pillay: Marrëveshja Kosovë-Serbi ndihmon të drejtat e njeriut


Navy pillay

Komisionerja e OKB-së diskutoi me autoritetet vendase e ndërkombëtare mbi sfidat me të cilat përballet Kosova në këtë fushë

Komisionerja e lartë e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut, Navi Pillay, shaqi sot shpresën se marrëveshja për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, do të ndihmojë edhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Ajo i bëri këto komente në përfundim të vizitës së saj në Prishtinë, ku me autoritetet vendase e ndërkombëtare dhe organizatat humanitare ka diskutuar sfidat me të cilat përballet Kosova në fushën e të drejtave dhe lirive të njeriut.

XS
SM
MD
LG