Lidhje

Platformë për bilancin e krimeve komuniste

  • Pëllumb Sulo

Unioni Mbarekombetar i ish te Burgosurve dhe te Perndjekurve Politike te rregjimit komunist paraqiti sot ne Shkoder nje platforme strategjike, permes te ciles kerkohet krijimi i Komisionit te se Vertetes per te bere bilancin ligjor te krimeve te komunizmit dhe gjetjen e eshtrave te rreth 4500 te pushkatuarve, me gjyq e pa gjyq, gjate viteve te rregjimit komunist. Perfaqesues te Unionit bene te ditur se platforma e tyre strategjike u eshte derguar strukturave me te larta te shtetit shqiptar.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG