Lidhje

Policia e Shkodrës intensifikon luftën kundër kultivimit të drogës

  • Pëllumb Sulo

Policia e Shkodrës intensifikon luftën kundër kultivimit të drogës

Krahas operacioneve për zbulimin dhe asgjesimin e bimeve narkotike, kohët e fundit, policia e Shkodrës është përqendruar edhe në arrestimin e autorëve. Ndryshe nga vitet e mëparshme, kur numri i personave te arrestuar për vepren penale të kultivimit te bimëve narkotike ka qenë shume i pakët, këtë vit policia ka mundur të arrestojë 14 autorë. Ndërkohe, rajoni i Shkodres vazhdon të jete në krye të listës së zonave ku kultivohen bimët narkotike.

XS
SM
MD
LG