Lidhje

Media Arkivi

Problemi i varfërisë në rrethin e Matit


Mati është një nga tre rrethet e Qarkut të Dibrës, ku ka një nivel të lartë papunësie dhe varfërie. Për përmirësimin e infrastrukturës po realizohen një numër projektesh, por ato ofrojnë pak vende pune.

XS
SM
MD
LG