Lidhje

Kosova - BE


Në Prishtinë, Grupi për studime juridike dhe politike vlerëson se marrëveshja e Stabilizim Asociimit të Kosovës me Bashkimin Evropian nuk do të nënshkruhet para pranverës së vitit 2015 dhe se ajo do të jetë e ndryshme nga marrëveshjet e vendeve tjera të Ballkanit perëndimor.

XS
SM
MD
LG