Lidhje

Shërbimet veterinare përballen me probleme

  • Raimond Kola

Në Shqipëri, qarku i Gjirokastrës që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin vlerësohet si një nga zonat me zhvillimin më intensiv të blegtorisë. Por, kohët e fundit shërbimet veterinare po përballen me mjaft probleme.

XS
SM
MD
LG