Lidhje

Shkodër, problemi i mbeturinave

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, mbeten problem shqetesues mbeturinat urbane. Në një pjesë të madhe të qyteteve nuk ka vende të përshtatshme për depozitimin dhe riciklimin e tyre. Bashkia e Shkodrës dhe Programi zviceran DLDP po bëjnë përpjekje për mbledhjen dhe riciklimin e mbeturinave urbane.
XS
SM
MD
LG