Lidhje

Projekt për bashkëpunimin mes Shkodrës dhe Lezhës


Projekt për bashkëpunimin mes Shkodrës dhe Lezhës

Autoritetet vendore në Qarqet Veriore të Shqipërisë: atë të Shkodrës dhe të Lezhës, po shprehen mbi nevojën e zgjerimit të projekteve të përbashkëta gjë që, sipas tyre, mbështet zhvillimet e integruara në vend. Ndërkohë, përfaqësues të Ministrisë së Brendshme thonë se, qeveria shqiptare po mbështet strategji dhe projekte zhvillimi që krijojnë zona më të gjëra dhe të njësuara shërbimesh për qytetarët.

XS
SM
MD
LG