Lidhje

Projekte të reja në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër disa investime vendore pritet të nxisin përmirësime në mjedis dhe në Qendrën Historike që mbrohet nga UNESCO. Drejtuesit e Bashkisë së Gjirokastres thonë se po zbatojnë një projekt kompleks për Parkun natyror te Viroit si dhe po përmirësojnë infrastrukturën në disa zona të Qendrës Historike. Projektet pritet të krijojnë më shumë mundësi, sidomos për nxitjen e sektorit turistik.

XS
SM
MD
LG