Lidhje

Media Arkivi

Promovimi i kalave në jug të Shqipërisë


Kalatë janë ndër zonat më të vizituara në Jug të Shqipërisë nga turistët vendas dhe të huaj ditët e fundit. Një projekt i përbashkët i tre rajoneve shqiptare dhe greke synon së fundi të nxisë një rrjet të promovimit të kalave ne te dy anet e kufirit.

XS
SM
MD
LG