Lidhje

Promovimi i kalave në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Kalatë janë ndër zonat më të vizituara në Jug tëShqipërisënga turistët vendas dhe të huaj ditët e fundit. Një projekt i përbashkët i tre rajoneve shqiptare dhe greke synon së fundi të nxisë një rrjet të promovimit tëkalave ne te dy anet e kufirit.

XS
SM
MD
LG