Lidhje

Media Arkivi

Shkodër, protestë në kërkim të dëmshpërblimit


Banorët e Nënshkodrës vazhduan sot protestën e tyre të tretë, duke kërkuar nga qeveria dhënien e vlerës së dëmshpërblimit për dëmet që ju shkaktuan rreth 13 mijë familjeve dhe bizneseve nga përmbytjet masive dhe të përsëritura të viteve 2010-2012.

XS
SM
MD
LG