Lidhje

PS konfirmon paraqitjen e një pakete propozimesh në Parlament

  • Armand Mero
  • Tiranë

PS konfirmon paraqitjen e një pakete propozimesh në Parlament

Në Shqipëri Partia Socialiste konfirmoi sot paraqitjen e një pakete propozimesh në parlament, që nga ato që lidhen me reformën parlamentare te kërkesa për reduktimin dhe heqjen e tatimit mbi vlerën e shtuar për artikujt ushqimor bazë.

Kryetarja e Parlamentit Jozefina Topalli u shpreh më pas, se propozimet për ndryshimet në rregullore do të shqyrtohen duke vënë si kusht që ato të jenë të standarteve, ndërsa lidhur me deklarimet e kryetarit socialist Edi Rama se ligjet që kërkojnë tre të pestat e votave e që sipas tij janë thjesht arna për t'i hedhur hi syve Brukseli, duhet të tërhiqen, zonja Topalli u shpreh se një gë e tillë do të thoshte bllokim dhe bllof me deklarata për një kurs të ri të opozitës

XS
SM
MD
LG