Lidhje

Situata ekonomike në Pukë

  • Pëllumb Sulo

Puka është një nga bashkitë e vogla në Veri të Shqipërisë, që prej vitesh ka përjetuar largimin e banoreve për shkak të vështirësive të jetesës dhe varfërisë. Por, drejtuesit e bashkisë thonë se po bëhen përpjekje për t’u rikthyer banorëve shpresën se kjo zonë malore ka potencial të madh falë burimeve natyrore si rezervat minerare dhe pyjet.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG