Lidhje

Punësimi i grave në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Punësimi i grave mbetet një nga problemet më të mëdha sociale në Shqipëri. Ndonëse kantidatët për zgjedhjet vendore te 21 Qershorit premtojnë hapjen e mijëra vendeve të punës, sipas analistëve vendorë mundësitë janë të pakta. Në kushte të tilla, artizanati dhe punimet e dorës ofrojnë shanse punësimi për një pjesë të grave.

XS
SM
MD
LG