Lidhje

Shqipëri, tradita në ndihmë të zhvillimit ekonomik

  • Raimond Kola

Agjencia Amerikane për Zhvillimin Ndërkombëtar USAID po mbështet në Shqipëri disa sektorë të traditës shqiptare në funksion të zhvillimit ekonomik dhe punësimit të grave. Në Gjirokastër rikthimi i disa prej traditave të mikëpritjes pritet t'i shërbejë më mirë edhe nxitjes së turizmit.

XS
SM
MD
LG