Lidhje

Gjirokastër, rrugë të reja punësimi

  • Raimond Kola

Rënia e aktivitetit tregëtar dhe kufizimi i sektorit të ndërtimit në Jug të Shqipërisë kanë thelluar papunësinë sidomos tek gratë dhe të rinjtë. Zyrat e punësimit kohët e fundit po bëjnë përpjekje të orientojnë kërkuesit për punë tek sektorë të tillë si turizmi, artizanati dhe prodhimi i veshjeve për eksport.

XS
SM
MD
LG