Lidhje

Punësimi sezonal në Shqipëri


Sektori turistik ofron ende pak vende pune të përkohshme ndërsa artizanati dhe sektorë të tjerë nuk gjejnë interes nga të rinjtë.

XS
SM
MD
LG