Lidhje

Qendër bashkëpunimi policor Shqipëri-Greqi

  • Raimond Kola

Mjetet greke të informimit njoftuan për krijimin e një qendre policore të përbashkët mes Shqipërisë dhe Greqisë për shkëmbimin e informacionit. Qendra pritet të ngrihet në Pikën kufitare të Kakavijës dhe do të ndihmojë për të luftuar krimin në të dy anët e kufirit.

XS
SM
MD
LG