Lidhje

Qendra e shërbimeve ndaj Publikut


Në Bashkinë e Shkodrës është ngritur " Qendra e shërbimeve ndaj Publikut", ku qytetarët dhe biznesi, brenda një kohe të shkurtër, marrin të gjitha shërbimet që ofron Bashkia. Ngritja e kësaj zyre është mundësuar nga programi zvicerian për Zhvillim Lokal dhe Decentralizim.

XS
SM
MD
LG